Velkommen til Harbour House II

Ønsker du at placere din virksomhed i et moderne og innovativt domicil eller lejemål i eksklusive omgivelser? Harbour House II er det oplagte valg.

Her får du den helhed, der fremtidssikrer virksomhedens arbejdsplads i et fullservice kontorhus. 

Harbour House II er tegnet af Kim Utzons tegnestue, med flotte, hvide facader og store vinduespartier – en arkitektonisk perle, der simpelthen skal opleves.

På toppen af Harbour House II kan du nyde udsigten over København og byens tage fra tagterrassen.

Harbour House II byder på flotte og åbne kontorlokaler, mødefaciliteter til ethvert behov, restaurant drevet af Compass Group og en wellness-afdeling med fitness, sauna og badefaciliteter.

På toppen af Harbour House II kan du nyde udsigten over København og byens tage fra tagterrassen. 

ikon-zoom

Fleksible Lejemål

Harbour House II kan både bruges som domicilejendom og som et flerbrugerhuser ideelt til mindre og mellemstore virksomheder, der gerne vil placere sig i nærheden af København i unikke og eksklusive omgivelser – til glæde for både medarbejdere og kunder.

Udover smukke arkitektoniske finesser og udsigten over Øresund, byder ejendommen på skræddersyede kontorlejemål, der opdeles efter jeres ønske.
Som udgangspunkt er ejendommen inddelt med store, åbne kontormiljøer og enkelte mindre kontorer.

Frokosten kan nydes i restauranten, som drives af Compass Group.

I kælderen er der en lækker wellness-afdeling med fitness, sauna, dampbad og badefaciliteter.

KONTORLEJEMÅL PÅ 585 M²

SUNDKROGSGADE 19, 3. SAL, LEJEMÅL B

Lyst lejemål med fantastiske faciliteter og plads til ca. 28 arbejdspladser. Lejemålet er i dag indrettet med åbne storrumskontorer og enkelte mødelokaler og kan tilpasses kommende lejers behov.

  • Stor, fælles tagterrasse med fantastisk udsigt
  • Køling og ventilation
  • Elevator direkte fra p-kælder
  • Mulighed for egen indgang, reception mv.
  • Indeklimaklasse A
ikon-zoom
ikon-zoom

Beliggenhed, miljø & vision

Harbour House II ligger på den gamle Kalkbrænderihavnskaj i Svanemøllehavn. Her på grunden, i Sundkrogsgade, er der ikke alene noget smukt i balancen med vandspejlet og de øvrige ydre omgivelser. Også indenfor oplever man naturens elementer; ild, vand, luft og et fantastisk lys.

Det gamle havneområde gennemgår i øjeblikket en spektakulær forvandling, hvor nye kontorejendomme og boligbyggerier skyder op.

I bliver en del af et dynamisk område med mange spændende naboer.

Fra Nordhavn er der let adgang til Indre By og Helsingørmotorvejen. Busforbindelser er gode, og der er gåafstand til S-toget på Nordhavn Station og den kommende Orientkaj metro.

10 min. KØRSEL til
HELSINGØR MOTORVEJEN

8 min. gang til
NÆRMESTE STATION

13 min. KØRSEL til
KØBENHAVNS CENTRUM
30 min. KØRSEL til
KØBENHAVNS Lufthavn

Harbour House II er fuldt serviceret – Der er kantine, mødecenter, terrasse, wellness center.. alt i alt får man det hele.

Harbour House II er et multibrugerhus med en spændende arkitektur.

Vi indretter det efter jeres behov, hvad end I har brug for åbne rum eller cellekontorer – herudover tilbyder vi et væld af gode faciliteter.

Play Video
Play Video

Harbour House II er ideelt til virksomheder der gerne vil ligge i nærheden af København, og i skønne omgivelser.

Harbour House II er et full-service kontorhus med lækker kantine, mødeforplejning, uovertruffent service-niveau.

I kan nøjes med at koncentrere jer om jeres forretning. Så tager vi os af resten.

Moderne mødelokaler

Huset indeholde flere fælles mødelokaler.

De smukt indrettede og funktionelle mødelokaler kan bruges af alle i huset til både heldagsmøder, og hvis du bare har behov for et hurtigt kaffemøde.

Den gamle fredede kulkran ude på kajen, med fantastisk udsigt over Utzons hvide by og Nordhavn, danner rammerne om et af de mest unikke mødelokaler i København.

Hvad skal vi Spise?

ikon-zoom

frokostordning

Compass Group står for den lækre frokostordning, med en menu bestående af et bredt udvalg af hjemmelavede specialiteter, tilberedt af friske og økologiske råvarer.

Fleksibel indretning

Spiseområdet er fleksibelt opbygget sådan, at du kan spise sammen med de andre eller trække ind i mindre aflukkede rum f.eks. i forbindelse med et frokostmøde.

Uanset, hvad du vælger, kan du nyde din frokost i velindrettede, lyse og støjfrie omgivelser.

WELLNESS & FORKÆLELSE

Fitness

I kælderen er der moderne spinning- og fitnessrum – helt som du kender det fra fitnesscentrene. Vi tilbyder lyse og lækre omklædnings- og badefaciliteter, en sauna, og dampbad.

Bad og omklædning

Ved siden af fitnessrummet finder du nogle lækre lyse og topmoderne badefaciliteter med aflåste skabe. Selvfølgelig altid til fri afbenyttelse – før og efter træningen. Eller efter cykelturen til arbejde.

ikon-zoom

Historien

Harbour House II ligger på den gamle Kalkbrænderihavnskaj i Svanemøllehavn.

Her på grunden i Sundkrogsgade, der længe havde huset Unionkul, tog bygherre og erhvervsmand Klaus Kastbjerg og arkitekt Jørn Utzon i slut firserne initiativ til et nyt og spændende byggeprojekt. Her skulle være et kontorhus, der ikke alene stod smukt i balance med vandspejlet og de øvrige ydre omgivelser. Også indenfor var det tanken, at man skulle opleve naturens elementer; vand, ild, luft og lys.

Men hvad de ikke vidste var, at deres arkitektoniske drøm skulle forblive på tegnebrættet i flere årtier. Efter et forspil på knapt 20 år stod Harbour House II endeligt færdigt i 2010.

Projektets lange tilblivelse resulterede i, at hele den verdensberømte danske arkitektfamilie havde en finger med i projektet.

Jørn Utzons tegninger og tanker blev overtaget af hans ældste søn Jan Utzon, som overgav opgaven til lillebror, Kim Utzon, der arbejdede videre og i realiteten er manden bag Harbour House II, som det står i dag.

Også en fjerde Utzon har været involveret i indretningen. Lin Utzon, søster til Kim og Jan, har nemlig lavet den smukke stenhave, der er placeret i gårdarealet midt i huset.

Hør historien om Harbour House I og II nedenfor:

Play Video

Anders krogh

Partner, Head of Office Letting

Prospekter: