Velkommen til Harbour House

Ønsker du at placere din virksomhed i perfekte omgivelser? I et moderne, effektivt og innovativt kontorhus, der dyrker det gode arbejdsliv? Så er Harbour House et oplagt valg. Her får du den helhed, der fremtidssikrer virksomhedens arbejdsplads.

Harbour House byder på flotte og åbne kontorlokaler, mødefaciliteter til ethvert behov, restaurant drevet af Meyers Køkken og en wellness-afdeling med fitness, sauna og badefaciliteter.

Play Video

Fleksible Lejemål

Harbour House er et full-service kontorhus med en fuldt bemandet reception. 

Her får du en lang række serviceydelser, der er inkluderet i huslejen. Herunder modtagelse af jeres gæster, booking af mødelokaler, bestilling af forplejning, telefonpasning mv.

 

Harbour House er et flerbrugerhus og er indrettet med storrumskontorer suppleret med enkelte cellekontorer og flere velplacerede mødelokaler. Alle lejemål skræddersyes og kan opdeles i mindre arealer, alt efter virksomhedens behov og ønsker.

Næsten alt kan lade sig gøre!

KONTORLEJEMÅL PÅ 972 M²

SUNDKROGSGADE 21, STUEN

Plads til ca. 56 arbejdspladser. Fantastisk udsigt over Svanemøllehavnen og kanalen samt den kommende grønne park, Kranparken. Lejemålet er primært indrettet med åbne storrumskontorer og mødelokaler og har flotte træ gulve og akustiklofter samt køl og ventilation.

  • Fantastiske fællesfaciliteter
  • Kantine med udgang til stor terrasse
  • Store vinduespartier og godt lysindfald
  • Køl og ventilation
  • Skøn udsigt over vandet
ikon-zoom
ikon-zoom

Beliggenhed, miljø & vision

Her i krydsfeltet mellem det nordlige Københavns forstæder, det nye Århusgadekvarter på Østerbro og det indre Københavns forretningscentrum, ligger Harbour House.

Helt ud til vandet, på den gamle Kalkbrænderihavnskaj, i den allerede veletablerede del af Nordhavn.
Her vil din virksomhed kunne placere sig og være en del af et helt nyt og spændende område, der indenfor en kort årrække for alvor begynder at tage form.

En mangfoldig ny bydel med alt fra alsidigt forretningsliv og grønne områder, til et myldrende café- og restaurationsliv.

10 min. KØRSEL til
HELSINGØR MOTORVEJEN

8 min. gang til
NÆRMESTE STATION

13 min. KØRSEL til
KØBENHAVNS CENTRUM
30 min. KØRSEL til
KØBENHAVNS Lufthavn

Moderne mødecenter

Huset er som skabt til mødet mellem mennesker – i større eller mindre forsamlinger. Indrettet til alt fra den hurtige kaffepause og det hyggelige frokostmøde. Til større konferencer og flerdagsmøder. 

De mange smukt indrettede og funktionelle møde- og fællesfaciliteter kan bruges af alle i huset til både heldagsmøder og kaffepauser.

Du finder blandt andet det såkaldte Captain’s room. Her kan afholdes private frokostmøder i eksklusive omgivelser.

Vores auditorium er smart og fleksibelt indrettet, og har de mest højteknologiske faciliteter. Lyden og kulissen er i top. Her kan 150 mennesker sætte sig godt tilrette og lade sig inspirere. Huset kan rumme det – uden at gå på kompromis med det daglige behov for arbejdsro.

Hvad skal vi Spise?

ikon-zoom

frokostordning

Meyers Køkken står for den lækre frokostordning, med en menu bestående af et bredt udvalg af hjemmelavede specialiteter, tilberedt af friske og økologiske råvarer.

Fleksibel indretning

Spiseområdet er fleksibelt opbygget sådan, at du kan spise sammen med de andre eller trække ind i mindre aflukkede rum f.eks. i forbindelse med et frokostmøde.

Uanset, hvad du vælger, kan du nyde din frokost i velindrettede, lyse og støjfrie omgivelser.

WELLNESS & FORKÆLELSE

Fitness

I kælderen er der moderne spinning- og fitnessrum – helt som du kender det fra fitnesscentrene. Vi tilbyder lyse og lækre omklædnings- og badefaciliteter, en sauna, og dampbad.

Bad og omklædning

Ved siden af fitnessrummet finder du nogle lækre lyse og topmoderne badefaciliteter med aflåste skabe. Selvfølgelig altid til fri afbenyttelse – før og efter træningen. Eller efter cykelturen til arbejde.

ikon-zoom

Historien

Harbour House I ligger på den gamle Kalkbrænderihavnskaj i Svanemøllehavn.

Her på grunden i Sundkrogsgade, der længe havde huset Unionkul, tog bygherre og erhvervsmand Klaus Kastbjerg og arkitekt Jørn Utzon i slut firserne initiativ til et nyt og spændende byggeprojekt. Her skulle være et kontorhus, der ikke alene stod smukt i balance med vandspejlet og de øvrige ydre omgivelser. Også indenfor var det tanken, at man skulle opleve naturens elementer; vand, ild, luft og lys.

Men hvad de ikke vidste var, at deres arkitektoniske drøm skulle forblive på tegnebrættet i flere årtier. Efter et forspil på knapt 20 år stod Harbour House endeligt færdigt i 2010.
Projektets lange tilblivelse resulterede i, at hele den verdensberømte danske arkitektfamilie havde en finger med i projektet.

Jørn Utzons tegninger og tanker blev overtaget af hans ældste søn Jan Utzon, som overgav opgaven til lillebror, Kim Utzon, der arbejdede videre og i realiteten er manden bag Harbour House, som det står i dag.

Også en fjerde Utzon har været involveret i indretningen. Lin Utzon, søster til Kim og Jan, har nemlig lavet den smukke stenhave, der er placeret i gårdarealet midt i huset.

Play Video

Anders krogh

Partner, Head of Office Letting

Prospekt